Català

Hola! Aquesta web és el meu ‘hub’ personal. Comparteixo el meu coneixement, experiència i reflexions sobre la meditació i el dharma. M’interessa especialment (re)unir els mons del budisme i el mindfulness contemporani, i els mons de l’estudi i la pràctica.

Vaig cursar el meu Dharma Teacher Training a Bodhi College, amb Stephen Batchelor com a mentor principal, i m’estic doctorant en Estudis del Budisme a la Universitat de Bristol, havent guanyat una beca de investigació de la Robert H. N. Ho Family Foundation..

Pels meus retirs i activitats, consulta el meu calendari més avall; tot i que al 2023 estaré més centrat en acabar la tesi.

Estem explicant un nou projecte en aquesta newsletter.

Ofereixo guia regular a un petit grup de meditació setmanal a Barcelona.

Escric en castellà al blog budismosecular.org, i en anglès a la Secular Buddhist Network. També he publicat aquests articles:

Em pots contactar aquí.

Potser t’agrada la meva playlist d’Spotify “Numinous“. Per si vols curiosejar en la meva vida anterior com a pianista de jazz i compositor, tinc bons records de la versió a trio en directe del tema Seafood, l’alegre Up There de l’últim disc que vaig enregistrar, i aquestes dues peces escrites durant temporades que vaig passar a Àsia.